tisdag 26 maj 2009

Myspys!

De kunde inte låta bli att ta på varandra. Var de än befann sig var händerna framme och smekte. I baren började det, sen i rökrummet. De satt länge länge i rökrummet och han smekte hennes kropp. Hon bara njöt.

"Vi går och bubblar en stund..."
"Ja, det gör vi."

De tog varsin handduk och gled ner i bubblet. De var alldeles ensamma i bubbelbaljan. Alla andra var och lekte i rummen. Han fortsatte smeka henne. Vid det här laget visste han precis hur hon ville ha det, och han njöt lika mycket av att smeka henne som hon njöt av att bli smekt.

Hon smekte honom över ryggen... nacken... de kysstes och tittade varandra djupt i ögonen. Han smekte hennes fitta och hon kände att hon svarade på hans beröring med hela kroppen. Han la sig ovanpå henne och lekte med kuken i fittmynningen. Hon kved, det var såå skönt! Han fortsatte... hon ville ha mer... han doppade lite... hon ville ha ännu mer!

"Nu går vi upp... och lägger oss i ett rum istället."

De gick upp och duschade av sig. Mörkerrummet var ledigt och de kröp in där och fortsatte att smeka varandra. Efter en stund kände hon en annan hand på benet, det var någon mer som ville vara med och leka. De lät den nye mannen komma in och vara med.

Nu hade hon två män som smekte hennes kropp. Båda med fjäderlätta smekningar. Oj, vad hon njöt! De lekte med hennes bröstvårtor, smekte hennes mage... ner till fittan och smekte den försiktigt. Den nye mannen började slicka henne... försiktigt och lätt, så som hon vill ha det. Efter en stund tog han på en kondom och trängde in i henne. Han gled ut och in sakta... sen lite fortare... efter en stund la han sig utmattad bredvid henne igen.

Ett par till kröp in i rummet. De la sig bredvid man 1 och tjejen började smeka honom. Han smekte henne också och hon började snart stöna ljudligt. Det hördes att hon gillade det.

Snart var man 2 på banan igen. Han smekte henne igen och hon smekte hans bröst och mage lite. Han satte sig bredvid henne och smekte hela hennes kropp. Han stönade medan han gjorde det. Han hämtade en ny kondom. Hon la sig på sidan och han trängde in i henne i en sked. Det var skönt! Han gled ut och in igen och medan han knullade henne låg hon och smekte man 1. Efter ett ljudligt stön gled man 2 ur och la sig vid sidan om henne igen.

"Är du bi?"
"Japp."
"Åh, vilken tur vi har!"

Man 2 började smeka man 1... sög hans kuk... hon låg kvar i mitten av dem och njöt av utsikten. Är det något hon gillar så är det killar som bejakar sin sexualitet och vågar ta på varann!

Plötsligt dök det upp ett antal människor i dörren. Förtrollningen var bruten och det var dags att resa på sig...

3 kommentarer:

  1. är det här sant eller fiction??
    jag gillar det iaf..
    Vart skulle man kunna hitta till ett sådant ställe, södra skåne??

    SvaraRadera
  2. Anonym:
    Det är sant. Allt jag skriver om sex i bloggen är sant...

    Den här klubben ligger i Norrköping, men har medlemmar från hela landet. Om du bor i Skåne är nog Danmark det närmaste stället.

    SvaraRadera
  3. Mmmmm så sant så .....
    Fet nice ... he he he

    SvaraRadera