lördag 11 april 2009

Vill du smaka lite?

Hon satt på bönpallen i korridoren och pratade med "sina pojkar". Påsken skulle bli sexfri för hennes del, men det hindrar ju inte...

"Vill du smaka lite?"

Han tog fram kuken och hon började suga den med djupa tag. Han stönade lätt.

"Du måste ta hand om honom också..."

Hon vände på huvudet och fick se kille nr 2. Han bar endast en handduk om midjan och hon såg att hans kuk var hård därunder. Hon särade på handduken och tog fram hans stenhårda kuk.

"Mmm... Den här har jag sett förut!", sa hon.
Han log.

Hon tog hans kuk i munnen och började suga den. Den var stenhård! Lekte lite med tungan på ollonet och sög sen djupare igen. Runt omkring dem stod det andra killar som plötsligt blev väldigt intresserade av vad som hände i korridoren.

"Ska vi gå in och lägga oss?"
"Mmm, det gör vi."

De gick in i hjärterummet, han la sig på rygg i sängen. Hon lade sig bredvid och fortsatte att bearbeta kuken. Ömsom sög och ömsom slickade. Hon trodde att de hade åskådare, men koncentrerade sig så på det hon gjorde, så hon visste inte säkert.

"Sug på min bröstvårta."

Hon letade sig upp till bröstvårtan och sög, slickade och nafsade på den. Den styvnade under hennes behandling. Han runkade medan hon smekte hans pung.

"Vill du suga igen?"
"Mmm..."

Hon tog kuken i munnen igen och hon kände att han närmade sig. På vissa killar kan man nästan känna spermans väg i kuken och det här var en sån kille. Hon visste att hon snart skulle få munnen full... Hon sög snabbare och plötsligt exploderade han. Det pumpade in sperma i hennes mun... mycket... å länge. Hon svalde och log mot honom. Sedan slickade hon kuken ren.

"Sådär, nu är den ren och fin igen."
Han log.
"Nu ska du få massage, det är du värd!"

1 kommentar:

  1. Du suger som en grekisk gudinna... underbar.

    R.

    SvaraRadera