torsdag 23 april 2009

Switch + Switch = ?

De satt kvar i bubblet när alla andra hade gått upp. Han började smeka hennes ben och handen letade sig upp till fittan. Hon särade på benen och lät hans fingrar leka med henne. De hade funnit varann...

Han kysste henne och de bestämde sig för att gå upp. Han reste sig och visade sin hårda kuk och hon kände på den lite försiktigt. De duschade av sig poolvattnet och vandrade vidare. Hittade ett annat par och bestämde tillsammans med dem att de skulle leka i hjärterummet.

Alla la ut sina handdukar på sängen och hon la sig på en av dem. Han la sig vid sidan om henne och kysste henne medan hans händer utforskade hennes kropp. Hans mun letade sig neråt och hittade ett bröst att leka med... nafsade och lekte med bröstvårtan med tungan. Hon njöt... Han fortsatte neråt och tillslut hittade hans tunga hennes fitta. Han slickade girigt... nafsade i klittan och hon kved och ryckte ofrivilligt till. Han gillade att retas så han gjorde det om och om igen. Medan han slickade henne lät han fingrarna glida in och ut i hennes fitta... Hon var så nära att komma, men nådde inte ända fram.

"Lägg dig ner så ska du få behandling."

De bytte och han la sig ner. Hon la sig över och kysste honom. Han tog hennes hår i ett stadigt grepp och visade vem som bestämmer. Hon gillade det! Hon kysste sin väg ner till hans hårda kuk. Lekte lite med ollonet innan hon tog så mycket hon kunde i munnen och sög den... slickade den hela vägen ner till roten och lekte sedan med ollonet igen. Sög och masserade pungen. Han stönade lätt. Hon kysste honom igen och greppet om håret återkom. Lika härligt denna gång, inte för hårt men tillräckligt hårt för att markera vem som bestämmer. Han började jucka mellan hennes bröst och hon höll villigt ihop dem så han skulle få det skönt.

"Lägg dig igen."

Hon la sig lydigt och han började slicka henne igen. Underbart!

Hon gav honom en kondom.

"Tycker du att det är dags?" log han.
"Mmm..."

Han tog på kondomen och kuken gled in i henne. Hon stönade till... och njöt. Han tog återigen ett grepp om hennes hår.

Hela tiden hade de det andra paret bredvid och de småpratade lite mellan varven. Tittade på varandra och på killen som stod bakom Glory Holeväggen och runkade.

Han vände lite på henne så båda hennes ben hamnade på samma sida. Han pumpade på och de flämtade av njutning båda två. Sedan vände han helt på henne och tog henne bakifrån. Hans kuk bottnade i hennes fitta och han pumpade på så att båda blev våta av svett.

Han vände på henne igen och slickade lite till. Sedan kom han in i henne igen och de svettades och andades häftigt.

"Nu kommer jag."
"Mmm gör det!"
"Åååh... mmm... oh yeah..."

De la sig sida vid sida och smekte varandra lite. Eftergosade och pratade med varandra och det andra paret.

"NU GÅR DU UT I BAREN! DU HAR DUBBELBOKAT DEJTER OCH SÅ GÖR MAN INTE!!!"

Hon blev bryskt uppjagad ur eftergoset.

Nej!!! Nån dubbelbokning handlade det INTE om. Läs tidigare inlägg...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar