lördag 25 april 2009

Härligt återseende!

De satte sig i bubbelpoolen. Där satt det redan två killar. Han la benet över hennes ben och hon började smeka det. Efter en stund letade hennes hand sig längre upp tills den nådde hans kuk. Hon började smeka den och den hårdnade under hennes behandling. Han satte sig på poolkanten och hon visste vad han ville. Hon tog kuken i sin mun och sög den. De andra killarna tittade intresserat och den ena killen började smeka hennes ben med sin fot. Hon fortsatte att suga honom och han tittade på henne och log...

Hans satte sig i vattnet igen och hans hand letade sig fram till hennes fitta. Hon särade på benen så han skulle komma åt... Värdinnan kom och visade ett nytt par runt.

"Nu visar vi dem hur det går till här..."

Hon log och han satte sig på poolkanten igen och hon tog hans kuk och lekte med tungan på ollonet... Sög och bearbetade roten med handen... Masserade pungen och sög mera.

"Nu går vi och leker med chokladsåsen."
"Mmm, det gör vi, men först en cigg."

De gick och satte sig i rökrummet och tog varsin cigg. PANG! SPRUUUT! En champagneflaska öppnades och någon sprutade innehållet över folket i baren. Det skrattades och jublades där ute. De gick ut för att titta vad som hände och det var ett glatt gäng som satt i baren.

Hon hämtade chokladsåsen och de satte sig vid ett bord där det satt några andra gäster. En kille tog chokladsåsen och duttade en klick på var och en av hennes bröst.

"Nu får du ta bort chokladen också!"

Han sög hennes bröst rena.

"Mmm... Det var ju gott!"
"Jag sa ju det!"

Killen tog chokladsåsen och hämtade upp en tjej ur poolen. Han klickade ut den på hennes bröst också och sög sedan av den.

"Nu får ni komma in i hjärterummet om ni ska ha mer." sa hon och tog tuben.

Hon hämtade honom i baren.

"Kom nu ska vi leka. Det kommer snart fler..."

De gick in i hjärterummet och han la sig på sängen. Ett par till kom in och började ha oralsex.

Hon skrev på hans mage och bröst. LS (hjärta) H, sedan började hon slicka honom ren. När han var ren och fin tog hon hans kuk i munnen och han hårdnade igen. Ett par till kom in och började smeka varandra, sedan ett par till. Fyra par i sängen och ett antal killar bakom Glory Holeväggen. Kukar stacks in genom hålen och medan paren i sängen hade sex med varandra lånade de ut händer till killarna bakom väggen...

Hon kände att någon började smeka hennes ben... Hon fortsatte att suga honom... Han började smeka tjejen bredvid och killen på andra sidan smekte och pullade henne. Tjejen bredvid sög på hennes bröst och hon började smeka tillbaka på tjejen. Medan en kille tog sin tjej bakifrån smekte hon tjejens bröst och fitta... Med andra handen runkade hon honom. Någon tog hennes hand och förde den till en kuk och hon runkade två kukar på en gång, medan någon smekte henne.

Par gick och nya par kom... En kille tog sin tjej bakifrån medan tjejen sög honom. När han närmade sig började han runka och tillslut sprutade han på sin mage.

"Nu tar vi en rökpaus, eller hur!?"
"Mmm... de e dags för det nu..."

2 kommentarer:

  1. Hur kan en kille ta sin tjej bakifrån samtidigt som hon suger honom?Konstig kroppsform antagligen på dessa människor som besöker klubben.

    SvaraRadera
  2. Anonym:

    Hennes kille tog henne bakifrån medan hon sög HONOM, dvs den kille jag kallar för honom i inlägget, han som var det kära återseendet. ;)

    SvaraRadera