tisdag 28 april 2009

Regler på Club Adam och Eva

När man går till en klubb förväntas man att kunna reglerna, men handen på hjärtat - hur ofta läser man dem? Här kommer klubbens regler, så ni kan uppdatera er lite.


Regler

1. Att få tillträde till Club Adam & Eva förutsätter att man är över 20 år och har giltigt medlemskap.



2. Allt kan hända men inget måste hända är en av klubbens grundregler. Inträdet berättigar till en underhållande kväll med möjlighet att på ett respektfullt sätt träffa andra likasinnade par samt nyttja alla klubbens fasiliteter.



3. Ett nej är ett nej och skall ovilkorligen respekteras av alla.



3. Eftersom vi eftersträvar att ha en erotisk stämning så förväntar vi oss att våra gäster anpassar sin klädsel därefter. Mindre och mer utmanande klädsel än på en vanlig nattklubb är önskvärt. Omklädningsmöjligheter finns.

Under temafester kan annan Dresscode gälla. Detta framgår i sådant fall i festannonsen.



4. Det är inte tillåtet att ta med egen dryck in i lokalen.



5. Försäljning av droger, centralstimulerande medel eller sexuella tjänster är strängt förbjudet och kommer att leda till omedelbar avstängning och polisanmälan.



6. Störande personer kommer att avvisas utan återbetalning av inträde. Vid upprepade avvisningar kommer avstängning att ske. Eventuell inbetald medlemsavgift kommer ej återbetalas.



7. All form av fotoutrustning samt mobiltelefoner är förbjudna i lokalen.




Sedan finns det oskrivna regler. T ex att man inte pratar om andra medlemmar med dem som inte själva är medlemmar. Alla ska kunna känna sig trygga när de går till klubben och ingen ska behöva vara orolig för att släkt och grannar ska få veta vad de gör i källaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar