söndag 26 april 2009

Champagnesprutaren eller ketchupmannen?

PANG... SPRUT... PANG... SPRUT! Den store Champagnesprutaren var tillbaka. Numera börjar folk ducka så fort en kork öppnas, men det hindrade inte att det blev "lite" blött bland borden på klubben. Blöta gäster, men mest glada miner. Det finns ju så många handdukar att torka sig på och det finns dusch. Ett hett tips är: Kom lättklädd! ;-)

Ett antal flaskor champagne hade gått till spillo under de senaste veckorna och nu tog tjejerna tag i saken. Nu skulle de hämnas för att de blivit nersprutade så många gånger.

De tog honom, klädde av honom naken och satte honom på en stol vid stången på dansgolvet. Sedan tog de ett rep och band runt honom, stolen och stången. Trodde han att det var nog? Glöm det! Fram tog de en flaska ketchup och ett par flaskor kylskåpskallt mineralvatten. Sedan skred de till verket. Först sprutade de ner honom med ketchup, sedan mineralvatten. Han skrek och skrattade om vart annat. I klubbens varma lokaler var det kallt att få allt över sig. En piska togs fram och de småsmiskade honom, inte hårt, bara på skoj.

När de hade hämnats färdigt släppte de honom igen. Han såg mer ut som om han fått en belöning än en bestraffning. Hans ord efter behandlingen var...

"Fan va kul! Det här bjöd jag på." Sen skrattade han och var med och partade igen, lika glad som tidigare.

Till ketchupmannen vill jag bara säga: Vi älskar dig precis som du är - med eller utan ketchup!

1 kommentar: