onsdag 8 april 2009

En kommentar att kommentera

Jag fick en kommentar på inlägget om att Adam & Eva var i Expressen. Känner att jag vill svara på kommentaren, då den innehåller en massa fel, enligt min åsikt.

Kommentar:
jag står för det jag tycker jag behöver inte gå på klubb för att få sex jag har det bästa sexlivet man kan tänka sig. Så jag är nöjd. Våre jag där imot missnöjd skulle jag byta karl.

Knappast gå på någon porrklubb. Och jag har aldrig sagt att folk är otrevliga bara att dom är i en försenad pubertet då man exprementerar lite.

Kan man inte hålla sig till en karl ska man inte ha någon det är MIN åsikt


Mitt svar:
Även jag står för det jag tycker, och jag behöver inte heller gå på klubb för att få sex. Jag kan få hur mycket sex jag vill, och lite till, utanför klubben, men jag väljer att gå dit. Jag är också nöjd och vill inte byta ut dem jag har sex med, de passar mig väldigt bra! Skillnaden mellan ditt och mitt sexliv är att du har EN man som tillfredställer dig och jag har FLERA. "Mina" män vet att jag har flera män, de har träffat varandra och de har flera kvinnor som de har sex med. Det finns ingen svartsjuka alls mellan oss, allt är öppet och allt känns väldigt bra! Jag ska tillägga att jag har män utanför klubben också, men även de vet att jag har fler män.

En likhet till mellan dig och mig är att ingen av oss går på porrklubb. Att gå på porrklubb skulle inte ge mig så mycket, så jag håller mig till Adam och Eva, som är en swingersklubb.

Att säga att de som går på swingersklubb är i en försenad pubertet är dömande. Har man aldrig besökt en swingersklubb kan man inte uttala sig om människorna som är där. Man har endast en förutfattad mening om vad som sker inom klubbens väggar och vad det är för människor som besöker stället.

Jag kan lova dig att om du kom ner till klubben, utan att veta vad det var för ställe du var på, skulle du tycka att det var väldigt trevliga, öppna och härliga människor du mötte. Man KAN gå dit bara för att träffa folk, umgås och sitta i baren och ta ett glas vin, det gör jag ibland - helt påklädd. Skillnaden mellan klubben och krogen är att alla pratar med alla och det är en fantastisk gemenskap på klubben, till skillnad från krogen, där det är en fruktansvärd konkurrens, framför allt bland tjejerna, som alla måste vara snyggast för att känna sig uppmärksammade.

Kom ner till Adam och Eva! Jag lovar att ta hand om dig och visa dig runt, presentera dig för människorna som är där och bjuda dig på något läskande i baren.

2 kommentarer:

  1. Då jag aldrig varit festprisse å knappt aldrig är ute så låter det inte så lockande. Har aldrig sagt att folk är otrevliga. Eller något sådant. Jag kan verkligen inte förstå det där med sex med flera än en. Men jag är väl fruktansvärt gammal modig. Å dessutom så är jag bonde så kan folk ha förutfattade meningar om mig med XD...

    Men visst om jag någon gång i framtiden ändrar mig så kan jag höra av mig. just nu känns det mest bara perverst att man går ut i enbart ända mål att ha sex..

    Varför har man förhållande om man går på såna ställen?

    Ha en bra kväll

    SvaraRadera
  2. Man har ett tryggt, hänsynsfullt och bra förhållande som man kryddar med lite extra spänning.

    SvaraRadera