torsdag 9 april 2009

Svar på ny kommentar

Jag fick en ny kommentar, tyvärr från en anonym läsare. Jag väljer ändå att svara på den, då jag tycker att tankegången är intressant.

Kommentar:
Hur ser du på Pedofiler? Våldtäkt, Etc du måste ju testa föra att kunna ha en åsikt enligt vad du skriver?

Samma sak hur kan du äns påstå att du vet att det inte finns någon svartsjuka. Det är otroligt naivt att tro det (för att inte tala om hur naivt det är att tro sig veta det)

Vad det gäller att kalla en svinger klubb för porr klubb eller inte.

Jag har en Volvo min fru säger att vi har en bil!

Det är upp till betraktaren vilket ord de tycker passar.

Och om någon kallar det Porr klubb och du försvarar dig med svinger klubb? Det betyder ju bara att innebörden porrklubb är något dåligt för dig. Så frågan är ju snarare vad felet med en porrklubb är



Mitt svar:
Varken pedofili eller våltäkter är lagliga och därför är det inget jag har för avsikt att prova. Iaf pedofili, för våldtagen har jag blivit, och det är inget som jag går runt och rekommenderar för andra. Jag tror att de flesta människor med lite sunt förnuft förstår att när jag säger att man inte ska dömma andra, så handlar det om lagliga handlingar. Att märka ord på det sätt du gör här är endast brist på argument.

Jag tycker inte att jag är speciellt naiv när jag säger att det inte finns svartsjuka. De par som regelbundet går på klubb ÄR inte svartsjuka. Är de svartsjuka går de på klubb EN gång, sen kommer de inte tillbaka. De par jag träffar på klubben är stammisar där och jag pratar både med mannen och kvinnan, var för sig och även med båda tillsammans. Kvinnorna kan stå bredvid medan deras män pussar på mig utan att bli sotis för det. Jag kanske generaliserar lite, men naiv är jag inte.

En swingersklubb är en parklubb. Länk
På en porrklubb finns det strippor och andra "flickor" som har till yrke att behaga de män som gästar klubben. Sånt förekommer inte på en swingersklubb. Gå till ICA så får du se att det finns mycket mer än skor! :-)

Du har helt rätt i att en Volvo är en bil... :-)

Jag försvarar mig inte med att jag går på swingersklubb, jag berättar att det är det jag gör. Jag har aldrig varit på en porrklubb, men jag respekterar dem som känner att de vill gå dit, däremot skulle det inte ge MIG något. Det är inget försvar, det är fakta. :-)

Det är säkert inga fel med porrklubbar, så länge de är lagliga... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar