lördag 20 juni 2009

Feedback på bloggen

Jag har läst att jag ibland går överstyr. För att veta VAD jag går över styr med får ni nu chansen att ge mig feedback här. Säg vad ni tycker om bloggen, både positivt och negativt är välkommet. Det är BLOGGEN som ska kommenteras, inte JAG.

Glöm inte bort att jag även bloggar om mitt liv UTANFÖR klubben. Allt som händer händer INTE på klubben!

5 kommentarer:

  1. Hmmm....lite motsägelsefullt inlägg det här.

    "Jag har läst att jag ibland går överstyr. För att veta VAD jag går över styr med får ni nu chansen att ge mig feedback här. + Det är BLOGGEN som ska kommenteras, inte JAG."

    är det layouten som ska kommenteras då eller?
    valet av bakgrundsärg?

    SvaraRadera
  2. bakgrundsfärg skulle det stå förstås

    SvaraRadera
  3. Vad menar du md att det inte ska skrivas komentarer om dej?? Dt är ju DÙ som skriver den!!Lägg ner skiten i stället.Du har ju ett språk som går över alla gränsr.Bara för att du är sk frigjord så innebär de väl inte att du MÅSTE använda ett vokabulär så läsarna nästan mår illa.Du som ska vaa vuxen bore väl iaf veta bättre o kunna mer i svenska språket.Nee du.lägg ner den här bloggen så kanske du får lugn o ro...och nr du ändå är i farten at skippa den så skippa ditt medlemskap hos A&E oxå.

    SvaraRadera
  4. Anonym 1: Jag tror nog att du förstår vad jag menar, men här kommer en utförligare förklaring, om så inte vore fallet:
    Det är inte jag som person som ska kritiseras. Vad man tycker om mig är inte viktigt här. Det jag vill veta är vad ni tycker om det som skrivs i bloggen. Jag har fått väldigt mycket bra feedback på den privat, men det som kommenteras här är "bara skit". De som läser bloggen har ingen uppfattning om mig som person - jag har väldigt många fler sidor än de som framgår av bloggen.

    Det roliga är att de som hela tiden kommenterar att bloggen inte är läsvärd är mina allra trognaste läsare, och det säger en hel del om bloggens popularitet. Läser man något som man tycker är skit flera gånger om dagen? I så fall, varför?

    SvaraRadera
  5. Anonym 2:
    Om man tycker att mitt vokabulär är så dåligt att man mår illa - varför utsätter man sig då för att läsa "skiten"? Ditt IP-nummer är ständigt återkommande, dag efter dag. Är du självplågare eller njuter du bara av att må illa?

    SvaraRadera