lördag 27 juni 2009

Bye bye Agent 002, Hello Agent 003

Nu har jag haft en ny "dejt" med Agent 002. Resultatet blev att han uppgraderades till Agent 003. Allt skedde naturligtvis med min pojkväns vetskap och godkännande. Nu får vi se när det är dags att träffa Agent 004, för vi har ju planen att komma upp till 007 - minst. ;-)

11 kommentarer:

  1. Sorry Lady Sess.....

    Har läst din blogg länge och väl, men nu ger jag upp. Den har blivit så urvattnad att man tråkas ut bara man tittar in på bloggen. Inget nytt av värde, inga nya bilder, inga nya vågade saker/utmaningar/ja, vad som helst, utan samma gamla vanliga ointressanta om dig och din dejter.

    Trodde detta var en av de bättre och mer vågade bloggarna, men numera är den nog den allra sämsta. Jag är så jäkla besvikne att jag besökt denna sida för sista gången. Allt du utlovat har blivit utlämnat. Det är såååå synd. Men du har gjort ditt val av denna blogg.....en blogg bestående av en massa tjafs och inga nyheter av värde. Inga bilder utan bara samma gamla groll......trist!!!

    Tack för mig!! Nu vet jag att jag och min sambo inte behöver besöka Adam och Eva....

    SvaraRadera
  2. Det finns inget tvång att läsa bloggen. :)

    Det är fler personer än jag nere på klubben, jag lovar. Även om jag är tråkig finns det nog någon annan som skulle falla er i smaken...

    SvaraRadera
  3. Förlåt, men jag kan inte ens ta dig seriöst när du skriver via en proxyserver... ;)

    SvaraRadera
  4. vad är en proxyserver?

    SvaraRadera
  5. Något som används av såna som inte vågar stå för den de är.

    SvaraRadera
  6. Lägg ner.....var tvungen att titta in angående ditt svar. Ett dåligt sådant.....Jag vågar stå för den jag är.....varje dag, alltid!!!

    Så din förklaring att du inte kan ta mig seriöst är ju patetisk......du har lovat guld och gröna skogar här inne....men inget händer!! Förstår inte varför du ens driver denna blogg längre???

    Titta in på "Ormen i paradiset" så kanske du lär dig något.....en blogg som riktigt doftar sex.........en blogg med massvis med intressanta inlägg, upplägg och kåta videos....inte en massa tjafs med bloggare och annat ointressant för läsaren....

    Verkar som att fler är som du nere på Adam & Eva....därav byter vi klubb......ett lätt val.

    SvaraRadera
  7. Ser nu att det är du som har tjatat om bilder, men du är ju den enda som har gjort det. Låter som du har gjort ett vettigt val, som "går över" till Ormen i Paradiset. Den bloggen passar dig nog bättre.

    Ja, nu gick du ju inte via proxy. ;)

    Lycka till på den nya klubben!

    SvaraRadera
  8. Har aldrig gått via någon proxyserver.....så lägg ner det, och lägg ner din blogg......

    Ormen i Paradiset passar nog ALLA bättre.....;)

    SvaraRadera
  9. Jo, jag "hör" att du säger det...

    Det är helt ok för mig om folk läser en annan blogg. Man läser det man gillar.

    Av besökssiffrorna att döma finns det folk som gillar min blogg också. Det är ju inte så att det blir trångt på internet för att min blogg ligger kvar. ;)

    SvaraRadera
  10. Kan bara hålla med *annonym*
    Det gagnar inte A&E att ha en sådan medlem som bloggar hur många hon har sex med.Tvärtom.Vet att fler o fler kommer byta klubb.Att besökssiffrorna är höga beror nog på att en del vill kolla hur patetisk du är som bara orkar argumentera mot alla som tycker du ska lägga ner både blogg o klubblivet.Ta till dej de gda råd du fått o lev om en kvinna o inte som en sämre ******

    SvaraRadera
  11. Jag vet inte om ni har missuppfattat vad man gör på en swingersklubb. De flesta kommer till klubben för att ha sex med andra. Swingersliver går ut på att ha sex med flera än den man lever tillsammans med, lixom. Det är inte bara jag som har sex med flera. Dock har jag sällan sex på klubben, det mesta sker utanför klubben.

    Om ni vill få lklubbledningens uppmärksamhet och vill att de ska stänga av mig föreslår jag att ni mailar dem på clubadamoeva@hotmail.com. Ert problem är ju då att ni inte längre kan hoppa på mig anonymt... Antingen kommer det uppdagas att ni inte är medlemmar ens eller så kommer de att veta vem ni är. Vågar ni komma ut och stå för vem ni är?

    Min gissning är att ni endast vill förstöra för klubben och för mig. Ni lyckas dock inte särskilt bra, då besökssiffrorna på klubben ökar och jag får väldigt mycket positiv respons på bloggen. Jag får dagligen mail från människor som gillar bloggen och som gärna vill bli medlemmar i klubben. De vill dessutom gå till klubben med just mig...

    En av er är en kille jag nobbat på BC, vilket jag tycker är otroligt patetiskt! Lämna mig ist ifred!

    SvaraRadera