torsdag 27 augusti 2009

Dejt i naturen

De låg nakna på en klippa i solen. Det skulle komma en kille och göra dem sällskap, och de var spända av förväntan. Solen smekte deras kroppar, men vinden gjorde att det inte alls var så varmt att de svettades.

"Hej!"
"Hej hej. Du hittade hit iaf."

Killen kom, la ut sin handduk och la sig sedan på den. Han var naken, precis som dem. Killarna småpratade lite medan hon låg och solade och lyssnade på dem.

Hon kände en hand smeka hennes bröst. Först det ena, sen det andra. Det var pojkvännen som börjat smeka hennes kropp. Sakta smekte sig hans hand ner mellan hennes ben. Hon svarade genom att sära på benen, så han kom åt hennes redan våta fitta. Han smekte försiktigt. Sög på hennes bröst. Kille 2 tittade intresserat på.

1an visste precis hur han skulle smeka för att ge henne maximal njutning. Hans hand lekte omkring hennes fitta. Retades lite för att sedan smeka hennes hårda och svullna klitoris. Hon njöt. Det var härligt att bli smekt av en man, medan en annan tittade på. Den här gången lät inte orgasmen vänta på sig så länge. Hon kände hur hon började skaka i kroppen och att den underbara vågen av njutning fyllde hennes kropp.

"Puh, det var skönt! Ska vi byta plats nu?"

Hon bytte plats med 1an, så att han hamnade mellan 2an och henne.

"Kom hit ska jag smaka lite."

1an tog 2ans kuk i munnen och började suga honom. Hon låg och tittade på och njöt av utsikten. Hon såg kuken växa i munnen på 1an. Det såg härligt ut!

2an ställde sig på alla 4 över 1an och tog hans kuk i munnen. Nu låg killarna i en 69:a och sög varandra. Bättre utsikt kunde hon inte ha! Det såg underbart ut.

2an satte sig och lät 1an ta hand om hans kuk. 1an sög och runkade ivrigt. 2an runkade lite själv och plötsligt såg hon den härliga satsen sprutas ut över hans mage. Det var en rejäl sats. Såg skönt ut!

De låg och pratade lite och sen var 2an tvungen att lämna dem. Ett halvt löfte om att träffas igen uttalades.

De såg honom gå iväg och de la sig tillrätta på klippan igen. Senare tog hon hand om 1ans kuk...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar